loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

AUTOBLOK

AUTOBLOK stelt met zorg en toewijding het aanbod van auto's samen om met u onze passie voor auto's te delen. Graag presenteren wij ons aanbod.

Ons verhaal

AUTOBLOK, een familiebedrijf, dat zich richt op de in- en verkoop van hoogwaardige occasions. Na jarenlange ervaring op het gebied van autotechniek, hebben wij onze activiteiten binnen de automotive-branche verbreed en kunnen wij met trots een prachtig aanbod van auto's bieden.

 

Bij het selecteren van onze voertuigen nemen wij de aanwezigheid van diverse, verschillende opties nauwkeurig in acht. Onze rijk uitgevoerde auto's bieden u een hoog comfort en zijn de waarborg voor een hoge restwaarde. Wij heten u van harte welkom in onze showroom voor een nadere kennismaking. Met uw wensen aangevuld met onze kennis komen wij graag tot de juiste keuze.

  • Jonge occasions op voorraad
  • Wij delen uw passie
  • Lage kilometerstanden
  • 100% klantgericht

Neem contact met ons op

Prikkelen ons aanbod van auto's of onze services uw zintuigen, dan zijn wij u graag van dienst! Contact leggen is mogelijk door middel van het invullen van het contactformulier. Wij dragen zorg voor een zo spoedig mogelijke respons. Uiteraard zijn wij ook telefonisch of per E-mail te bereiken.

Contactformulier

whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Light website